Salut!

Welcome - Willkommen - Tervetuloa - Bienvenue - Esiet sveicinati - Witajcie - Kalos orisate - Hos geldiniz - Bine ati venit!

duminică, 11 decembrie 2011

Reuniune de proiect - Olawa



 A patra reuniune de proiect a avut loc la Olawa in perioada 7-12.10.2011, oras aflat aproape de Germania, la  aproximativ 60km de marele centru Wroclaw. Situat in Silesia, cu o istorie zbuciumata, distrus de 3 ori (de mongoli in 1241, de husiti in 1448, de armatele din razboiul de 30 de ori), centru rezidential in timpul ducilor Piast, oras german, austriac, prusac pe rand, Olawa (Ohlau in germana) a fost distrus in proportie de 60 % in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Echipa din Romania
In mijlocul copiilor din scoala.
Informatii despre Romania.
In clasa.

Cu directorul la discutii.
Am vizitat orasul Olawa, centrul Woclaw (Ostrow Tumski - Insula Catedralei, Rynek - piata veche a orasului vechi, Multimedia Fountain, Panorama Raclawice), fosta capitala Cracovia, orasul vechi este declarat monument UNESCO (Casteleul Wawel - palatul regilor Poloniei, catedrala Wawel - locul in care au fost incoronati  si ingropati regii Poloniei, Biserica Sf.Petru si Pavel, Wieliczka Salt Mine).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu